ALMAR d.o.o.

kamenarija 12

Funtana 52452

Previous
Next

JMA-3400

Radar

  • Chart overlay (NAVIONICS+)
  • Head-up funkcija u realnom vremenu (Costaview)
  • 12.1 inčni potpuno dimabilni ekran
  • Glass-bonded ekran sa visokom rezolucijom

Opis

Najnoviji dodatak JRC-evom protofoliu radara je JMA-3400 serija. Ovaj kompakti radar sadrži user-friendly operacijski sistem i specijalno je dizajniran za ribarske, ne-internacionalne trgovačke i radne brodove. Sustav može biti kompletiran odabirom niza 2 ft, 3.9 ft, 4 ft and 6 ft skenera.

12.1 inčni dimabilni LCD ekran pruža odličnu vidljivost i dugotrajnost. Smanjena je refleksija sunca i prikazuje jasnu sliku najmanjih objekata. Ergonomična tipkovnica omogućuje korisniku prilagođavanje tipki prema vlastitim potrebama. Prigramiranje USER tipki pruža trenutni pristup vašim omiljenim funkcijama. Novo razvijeno tanko kućište smanjeno je do 97.1 mm dubine , kako bi se omogućila ugradnja i na manje brodice gdje efektivno korištenje ograničenog prostora predstavlja problem. 

Prikazim radarske slike i NAVIONICS+ karata u modu preslikavanja omogućuje određivanje korelacije radarske slike i obale istovremeno. Naš patentirani Constaview u realnom vremenu inkorporiran je u novi radarski sustav, koji procesira radarsku sliku prije prikazivanja iste, generira glatku rotaciju pri plovidbi u Head-Up modu. Za korištenje real-time Head-Up funkcije potrebna je informacija o GPS poziciji broda kao i heading podaci (spajanje sa kompasom). Prilikom promjene u North-Up, nova radarska slika prikazana je bez ikakvog zastajkivanja uzrokovanog od rotacije skenera. Prikazom ostalih brodova koji se kreću sa tragom i prikazivanjem fiksnih objekata kao što je obala ili plutače bez tragova omogućuje se lako raspoznavanje tipa objekta na radarskoj slici.

DOKUMENTI