AlphaPilot MFS

Autopilot

  • Intuitivni pametni dizajn
  • Zaslon osjetljiv na dodir od 5 inča
  • daptivno upravljanje
  • Automatsko trajno kormilo

Opis

Ovaj konkurentni AlphaPilot MFS je sustav autopilota koji se prilagođava brzini, odobren je za tip i označen je kotačem, a primjenjiv je na široku paletu tipova komercijalnih ili rekreacijskih plovila. Ovaj prilagodljivi autopilot lako se postavlja na bilo koje plovilo s jednim kormilom, povezanim kormilima, neovisnim kormilima ili konfiguracijom azimutnog Z-pogona. Pametni AlphaPilot MFS ima iznimno kompaktnu veličinu zaslona, ​​koji se čak može ugraditi u naslon za ruke stolice. AlphaPilot MFS je jednostavan za rukovanje putem intuitivnog 5-inčnog zaslona u boji osjetljivog na dodir koji će operateru pružiti jasnu prezentaciju informacija. Korisničkom izborniku i parametrima može se pristupiti i mijenjati pomoću zaslona osjetljivog na dodir.

AlphaPilot MFS primjenjiv je na plovila do 30 čvorova (non-High-Speed ​​Craft). Također je tipski odobren za brza plovila (HSC) u skladu s ISO 16329 kako bi se osigurao ukupni raspon brzine za plovila do 70 čvorova. AlphaPilot MFS može se koristiti za nove projekte i projekte rekonstrukcije za plovila do 3000 GT. Za veća plovila ili složenije konfiguracije, s kormilom i/ili više komandnih položaja, savjetujemo korištenje AlphaPilot MFM.

Slijedeći svog uspješnog prethodnika, novi JFS-280 ima znatno poboljšan raspon detekcije i oštre slike pomoću novodizajnirane sonde i primopredajnika koji koriste najnovije digitalne tehnologije. Pretvornik je 1,4x veći i domet je proširen na 2000 metara. JFS-280 također uključuje ručnu i automatsku funkciju nagiba (-5° do 60°) za okomito traženje jata riba. Jednim pritiskom na tipku možete aktivirati automatsko praćenje jata ribe. Kut nagiba kontinuirano se prilagođava meti kako se brodovi kreću prema naprijed. Značajke poput ovih obično se vide na sonarima dugog dometa. A uz funkciju stabilizacije aktiviranu tijekom prijenosa i prijema, daje ribaru bolje rezultate na zaslonu i potencijalno pruža veći ulov, čak i na nemirnom i olujnom moru.

DOKUMENTI