ALMAR d.o.o.

kamenarija 12

Funtana 52452

Previous
Next

JUE 87

Inmarsat C

  • Poboljšano grupno pozivanje
  • Upozorenja u nevolji
  • Sustav sigurnosnog uzbunjivanja broda (SSAS)
  • Ekstra široki kut gledanja

Opis

JUE-87 je vrlo pouzdan mobilni satelitski komunikacijski sustav za poruke, koji ima sposobnost rukovanja komercijalnim, operativnim i osobnim porukama jednako lako kao i komunikacijama u slučaju opasnosti i sigurnosti. JRC JUE-87 Inmarsat C je digitalni satelitski komunikacijski sustav u kojem se podaci mogu kodirati u digitalni format, bilo da se preko sustava mogu slati i primati tekst, numerički podaci iz instrumenata ili druge informacije u digitalnom formatu. Jednostavno korisničko sučelje omogućuje slanje i primanje poruka. Nova jedinica za razmjenu poruka ima LCD u boji visoke svjetline s ekstra širokim kutom gledanja. Inmarsat C terminal integriran je u zaslon, što omogućuje jednostavnu instalaciju i spreman je za naš sustav daljinskog održavanja (RMS). Naša nova jedinica za razmjenu poruka od 10,4 inča ima zaslon u boji s raznim izbornicima u boji. Tvornički zadana boja je Ocean Day. LCD vam daje svijetlu sliku s izvrsnom postojanošću boja, čak i kada zaslon gledate sa strane.

JRC-ov novi ECDIS model JAN-7201S/9201S ima integrirano uređivanje rute, koje je konvencionalno podijeljeno u dva segmenta, tj. grafički unos i područja unosa numeričke tablice, u jedan. Putne točke, ako su navedene, na navigacijskoj karti odmah se kvantificiraju i dodaju u numeričku tablicu za uređivanje, a numerički podaci o međutočkama koji su uneseni u tablicu za uređivanje odmah se odražavaju na navigacijskoj karti. Istovremeno se mogu uređivati ​​do četiri rute, a dio izrezan iz bilo koje rute može se kombinirati i rute se mogu sve ili djelomično zamijeniti ili urediti. Nadalje, sigurnosna provjera uređenih podataka rute moguća je pritiskom na gumb. Otkrivene informacije o pogreškama, ako postoje, navedene su i prikazane, a odgovarajući dijelovi rute istaknuti su u grafikonu i tablici, što se može potvrditi na prvi pogled kako bi se poduzele mjere za ispravljanje.

JAN-7201S/9201S uključuje novo korisničko sučelje (nazvano jGUI) za intuitivan, jednostavan za korištenje, jednostavan sustav izbornika koji se temelji na prikazu ikona. Ovo sučelje uvijek prikazuje kritične podatke na fiksnim pozicijama na zaslonu, dok prikaz izbornika temeljen na ikonama odmah obavještava korisnike o odgovarajućim funkcijama. Nadalje, simboli za praćenje cilja (TT) i AIS simboli imaju skočne zaslone dok prelazite mišem na metu i na prvi pogled prikazuju njihove glavne podatke.

DOKUMENTI