ALMAR d.o.o.

kamenarija 12

Funtana 52452

AP44

Autopilot kontroler

  • Optički spojeni zaslon u boji od 4,1 inča

  • Jednostavna kontrola autopilota s okretnim kotačićem i tipkovnicom

  • Automatizirani obrasci skretanja za štedljive manevre bez ruku

  • No Drift upravljanje drži vaš kurs protiv vjetra i plime

  • Praćenje obrisa dubine olakšava lov na izbočine i padove

  • Jednostavno postavljanje s automatskim podešavanjem i kalibracijom

  • Niskoprofilni stakleni dizajn kormila

  • Mala potrošnja energije

Opis

Jasni prikazi i intuitivna kontrola
AP44 kombinira grafički zaslon u boji s jednostavnom tipkovnicom i kontrolama s okretnim kotačićem. Ovo intuitivno sučelje pruža jasan pregled statusa autopilota i jednostavan pristup svim značajkama. Kako bi se osigurala optimalna vidljivost u svim uvjetima, LCD zaslon AP44 optički je spojen na zaštitni stakleni pokrov; ovo eliminira mogućnost kondenzacije ili zamagljivanja unutar zaslona. Transflektivna LCD tehnologija koristi reflektirano sunčevo svjetlo za posvjetljivanje, a ne za zaklanjanje zaslona, pružajući vrhunsku dnevnu vidljivost i nižu potrošnju energije u usporedbi s tradicionalnim zaslonima s pozadinskim osvjetljenjem.

Jednostavan pristup naprednim značajkama
Vaš Simrad autopilot može učiniti mnogo više od toga da vas drži na kursu. AP44 vam daje jednostavan pristup nizu ugrađenih uzoraka skretanja dizajniranih za pomoć pri ribolovu, ronjenju ili samo brzom i učinkovitom polukružnom skretanju. Odaberite skretanje, odaberite lijevo ili desno i otišli ste. Za veću kontrolu prilagodite svoj uzorak okretanja za izvođenje složenih spirala, cik-cak i drugih korisnih manevara. No Drift Steering sprječava učinke vjetra i plime; olakšavajući održavanje ravne staze iznad zemlje na vašem trenutnom smjeru, bez potrebe za ručnim postavljanjem međutočke ili rute. Depth Contour Tracking radi na održavanju konstantne dubine vode ispod vašeg plovila i idealan je alat za pecanje izbočina i padova.

Jednostavna instalacija i postavljanje
Jednostavna je nadogradnja na Simrad autopilot sustav, uz jednostavnu DIY instalaciju moguću na mnogim plovilima. AP44 nudi automatsko podešavanje kako bi se osigurala optimalna izvedba, s jednostavnim postupkom puštanja u pogon na zaslonu koji će vas provesti kroz konfiguraciju na doku i probu na moru. Dodajte kompas Simrad Precision-9 za automatsku kalibraciju, koji pojednostavljuje postavljanje i radi na preciznom podešavanju točnosti smjera dok putujete.

DOKUMENTI