ALMAR d.o.o.

kamenarija 12

Funtana 52452

AP48

Autopilot kontroler

  • Intuitivno sučelje autopilota s proširenom tipkovnicom

  • Namjenske tipke za izbjegavanje od jednog i deset stupnjeva

  • Automatizirani obrasci skretanja za štedljive manevre bez ruku

  • No Drift upravljanje drži vaš kurs protiv vjetra i plime

  • Praćenje obrisa dubine olakšava lov na izbočine i padove

  • Jednostavno postavljanje s automatskim podešavanjem i kalibracijom

  • Niskoprofilni stakleni dizajn kormila

  • Optički spojeni zaslon u boji od 4,1 inča 

  • Veliki, izdržljivi okretni kotačić za precizno upravljanje

Opis

Intuitivno upravljanje autopilotom

AP48 kombinira isto intuitivno sučelje kompaktnog AP44 s većim rotirajućim kontrolnim kotačićem, namjenskim tipkama za izbjegavanje i drugim proširenim kontrolama tipkovnice. Okretni kotačić AP48 omogućuje precizna podešavanja upravljanja, dok tipke za izbjegavanje omogućuju trenutne promjene smjera u koracima od jednog ili deset stupnjeva. Dizajnirane za optimalnu kontrolu u svim uvjetima, velike tipke AP48 idealne su za korištenje s mokrim rukama ili rukama u rukavicama. Kako bi se osigurala vidljivost u svim vremenskim uvjetima, optički spojena ploča zaslona eliminira mogućnost kondenzacije ili zamagljivanja unutar zaslona. Transflektivna LCD tehnologija koristi reflektirano sunčevo svjetlo za posvjetljivanje, a ne za zaklanjanje zaslona, pružajući vrhunsku dnevnu vidljivost i manju potrošnju energije u usporedbi s tradicionalnim zaslonima s pozadinskim osvjetljenjem.

Jednostavan pristup naprednim značajkama

Vaš Simrad autopilot može učiniti mnogo više od toga da vas drži na kursu. AP48 vam daje jednostavan pristup nizu ugrađenih uzoraka skretanja dizajniranih za pomoć pri ribolovu, ronjenju ili samo brzom i učinkovitom polukružnom skretanju. No Drift Steering sprječava učinke vjetra i plime; olakšavajući održavanje ravne staze iznad zemlje na vašem trenutnom smjeru, bez potrebe za ručnim postavljanjem međutočke ili rute. Depth Contour Tracking radi na održavanju konstantne dubine vode ispod vašeg plovila i idealan je alat za pecanje izbočina i padova.

Niskoprofilni dizajn ‘staklene kacige’

Dizajniran kako bi nadopunio Simrad staklene zaslone, instrumente i kontrolere, AP48 ima moderan stil s niskim profilom za ugradnju od samo osam milimetara, isključujući rotirajući kotačić. Pametan raspored maksimizira veličinu zaslona i kontrola AP48, istovremeno zadržavajući njegovu ukupnu površinu kako bi se omogućila jednostavna ugradbena ugradnja gotovo bilo gdje. Alternativno, kontroler se može montirati na nosač kako bi se omogućilo još više mogućnosti ugradnje.

DOKUMENTI