ALMAR d.o.o.

kamenarija 12

Funtana 52452

S2016

ECHO SOUNDER

  • Integrirani 16-inčni široki HD zaslon
  • Opcija zrcaljenja s dva zaslona s HDMI izlazom
  • Velika dubina prodiranja i brzina pinga
  • Kompenzacija vertikalnog uzdizanja
  • Jednostavan rad s 8 tipki izbornika s izravnim pristupom
  • Prilagodite svoj prikaz kako biste istaknuli ciljeve od interesa
  • Montaža na nosač ili ugradnju (nosač uključen)

Opis

Integrirani CHIRP ehosonder
Zasloni serije S2000 imaju ugrađeni modul ehosondera s CHIRP tehnologijom za postizanje veće razlučivosti, poboljšanog odvajanja ciljeva i veće jasnoće slike od tradicionalnog sonara. Tehnologija Simrad čini CHIRP dostupnim ne samo za CHIRP sonde posebne namjene, već i za tradicionalne jednofrekventne sonde. Ovo nudi ekonomičnu nadogradnju na CHIRP tehnologiju instaliranjem tražilice ribe serije S2000 za korištenje s vašom postojećom sondom. Instalacija je jednostavna zahvaljujući plug-and-play priključku za Simrad i Airmar sonde s plavim sedam-pinskim konektorima i nizu opcijskih adaptera koji omogućuju jednostavnu naknadnu ugradnju na druge vrste sondi.

16-inčni Widescreen zaslon
S2016 nudi kombinaciju izvrsnih okomitih detalja i duge povijesti ehosondera na zaslonu, s 16-inčnim širokim zaslonom visoke razlučivosti. To smanjuje vašu potrebu za zumiranjem ili pomicanjem, a istovremeno olakšava vraćanje na obećavajuća područja. Tipke izbornika s izravnim pristupom pokraj zaslona pružaju intuitivnu kontrolu opcija izbornika na zaslonu, omogućujući pristup ključnim postavkama i značajkama jednim gumbom. S pouzdanim, dugotrajnim radom i jasnom taktilnom povratnom informacijom, veliki gumbi S2016 prikladni su za korištenje na nemirnom moru, tijekom brze vožnje te s mokrim rukama ili rukama u rukavicama. HDMI izlaz vam omogućuje zrcaljenje ugrađenog zaslona na sekundarnom zaslonu, pružajući vidljivost ehosonda na drugoj stanici bez drugog tražila za ribu.

Umrežavanje i širenje
Lako je dijeliti podatke sonara s drugim Simrad zaslonima putem Ethernet mreže. Tragalice za ribu serije S2000 također se mogu koristiti kao namjenski zasloni za ugrađeni sonarni modul na višenamjenskim zaslonima Simrad povezanim s Ethernetom, oslobađajući vaš glavni zaslon za druge svrhe kao što su navigacija ili radar. Ostali uređaji mogu se integrirati putem povezivanja NMEA 2000® i NMEA 0183®, omogućujući dodatnu funkcionalnost kao što je označavanje međutočke na vašem ploteru izravno iz povijesti tražilice ribe kako biste ponovno posjetili obećavajuće mjesto.

DOKUMENTI