ALMAR d.o.o.

kamenarija 12

Funtana 52452

R2009

RADAR

  • 9-inčni portretni zaslon

  • Visoka svjetlina za vanjsku upotrebu

  • Tehnologija protiv smetnji u moru za optimalnu jasnoću u nepovoljnim uvjetima

  • MARPA praćenje cilja

  • Tipkovnica i sučelje za okretno biranje s 8 tipki izbornika s izravnim pristupom

  • Mogućnosti ugradnje na nosač i ugradnju

Opis

9-inčna portretna radarska kontrolna jedinica
Iskoristite svoj Simrad radarski sustav dodavanjem namjenskog zaslona i kontrola. Naše profesionalne radarske kontrolne jedinice jednostavne su za korištenje i dizajnirane da nadopune dizajn naših staklenih zaslona i instrumenata. R2009 ima kompaktan i ultra-svijetli 9-inčni zaslon koji je savršen za središnje konzole i maksimizira veličinu zaslona gdje imate ograničen prostor za montažu. Odaberite između čiste ugradbene ugradnje ili pogodnosti montaže na nosač za instalaciju gotovo bilo gdje.

Jednostavan i pouzdan rad
Preuzmite kontrolu nad svojim radarskim sustavom pomoću integrirane tipkovnice i okretnog kotačića. Tipke izbornika s izravnim pristupom pokraj zaslona upravljaju odgovarajućim opcijama izbornika na zaslonu za brz i intuitivan pristup ključnim postavkama i značajkama. Veliki, pouzdani gumbi prikladni su za korištenje u svim uvjetima, uključujući vrstu vlažnog vremena i nemirnog mora zbog kojih je vaš radarski sustav još važniji za sigurno putovanje kući. Tehnologija protiv smetnji na moru pomaže u pružanju jasnoće u tim nepovoljnim uvjetima, dajući vam najbolji mogući pogled.

Široko kompatibilan i jednostavan za instalaciju
R2009 kompatibilan je sa širokim rasponom radarskih rješenja Simrad. Ethernet povezivost nudi jednostavnu instalaciju i jednostavno umrežavanje više upravljačkih jedinica i radarskih sustava. R2009 također uključuje dvostruke NMEA 0183® priključke i NMEA 2000® povezivost za kompatibilne uređaje kao što su senzori smjera i brzine, AIS primopredajnici i GPS prijemnici.

DOKUMENTI