ALMAR d.o.o.

kamenarija 12

Funtana 52452

R5024

RADAR

  • X-Band radar nudi visoku rezoluciju i optimalno razdvajanje ciljeva
  • Otvoreni antenski niz od 6 stopa s primopredajnikom od 12 kW na jarbolu
  • Ispunjava standarde odobrenja tipa za korištenje na CAT 2 (H) SOLAS plovilima
  • 24-inčni optički spojeni široki zaslon
  • Moderno korisničko sučelje s intuitivnom tipkovnicom i kontrolama trackballa
  • Modularni sustav za jednostavnu ugradnju
  • Stvorite sustave s više radara i postaja

Opis

Tipski odobren X-pojasni radar
X-Band radar pruža pokrivenost visoke razlučivosti s optimalnim razdvajanjem ciljeva. Ovaj cjeloviti sustav zadovoljava standarde odobrenja tipa za korištenje na CAT 2 SOLAS plovilima, uključujući brza plovila, i uključuje 6 stopa otvorene antene s primopredajnikom od 12 kilovata na jarbolu. Dizajn s gornjim stupom podržava jednostavnu i ekonomičnu instalaciju, sa samo dva tanka kabela između antene i ostatka sustava. Podržani su kabeli duljine do 65 metara, a digitalna veza između primopredajnika i kontrolne stanice osigurava kristalno čistu sliku.


Jednostavan za naučiti i rukovati
Naši sustavi R5000 dizajnirani su za jednostavnu upotrebu i imaju moderno sučelje s intuitivnom tipkovnicom i kontrolama trackball-a. R5024 uključuje 24-inčni široki zaslon kako bi operaterima omogućio stalan pristup ključnim informacijama, upozorenjima i postavkama bez skretanja pozornosti sa središnjeg PPI-ja. Isto se sučelje koristi u našoj kompletnoj seriji X-Band i S-Band rješenja, nudeći dosljedno iskustvo za operatere višeradarskih sustava.


Jednostavna i fleksibilna instalacija
Ovaj modularni sustav temelji se na radarskom procesoru R5000: sustav ‘crne kutije’ visokih performansi koji se povezuje izravno na primopredajnik putem tankog Ethernet kabela koji se lako usmjerava. Kompaktni dizajn R5000 omogućuje jednostavnu instalaciju, čak i na manjim plovilima. Više R5000 procesora može se umrežiti zajedno kako bi se stvorili multi-radarski sustavi, uključujući do četiri radarska primopredajnika, četiri pojedinačne kontrolne stanice i dodatne ‘klonirane’ stanice. U potpuno umreženom sustavu bilo koja stanica može kontrolirati bilo koji povezani radarski sustav, nudeći i fleksibilnost i redundantnost.

DOKUMENTI