ALMAR d.o.o.

kamenarija 12

Funtana 52452

NSX 3007

Navigacijski ploter

  • Podrška za pomorske optimizirane karte C-MAP® DISCOVER™ X i REVEAL™ X sa svježom, intuitivnom prezentacijom karte i dnevnim ažuriranjima
  • IPS zaslon visoke razlučivosti osjetljiv na dodir s ekstremnim kutovima gledanja, vidljiv čak i kroz polarizirane leće
  • Uključuje HDI sondu s CHIRP Sonarom i DownScan Imaging™, plus podršku za Active Imaging™ 3-u-1 i širok raspon kompatibilnih 1kW sondi za postizanje još većih dubina
  • Čarobnjak za postavljanje koji će vas brzo pokrenuti, plus jednostavnije postavljanje sonara
  • Potpuna integracija s mogućnošću proširenja sustava sa Simrad® sonarom, autopilotom, radarom itd
  • Brže automatsko usmjeravanje s besprijekornom dostupnošću
  • Vidite blizu i daleko istovremeno (do 42 nm), s podrškom za HALO® Radar i primajte ultrabrza ažuriranja svake sekunde
  • Ostanite na kursu uz potpunu integraciju Simrad® autopilota
  • Moderno i jednostavno sučelje
  • Integracija aplikacije Simrad® – držite podatke svoje karte na dohvat ruke, na vodi i izvan nje
  • Integracija aplikacije treće strane
  • Bežična povezivost, plus puna Ethernet i NMEA 2000® mrežna sposobnost
  • Podrška za IP video

Opis

Doživite modernu jednostavnost u bogatim detaljima. NSX spaja čisto i jednostavno sučelje s vizualnim prikazima visoke razlučivosti kako bi pružio potpuno novo iskustvo. Jednostavan pristup i korištenje svih NSX značajki, uključujući pametnu prilagodbu zaslona povuci i ispusti, traku s instrumentima koja se može u potpunosti uređivati i poboljšane dnevne i noćne načine rada. Ostvarite kristalno jasne prikaze detalja karte, strukture i obrisa dna uz živahni SolarMAX™ IPS zaslon osjetljiv na dodir. Zaslon visoke razlučivosti vidljiv je iz bilo kojeg kuta, na izravnoj sunčevoj svjetlosti i kroz polarizirane leće s potpunim upravljanjem zaslonom osjetljivim na dodir.


Oživite navigaciju uz NSX


Pogledajte detalje karte na novi način. To uključuje podršku za sljedeće generacije C-MAP® DISCOVER X™ i REVEAL X™ pomorskih optimiziranih karata razvijenih za NSX, sa svježom, intuitivnom prezentacijom karte i dnevnim ažuriranjima.


C-MAP karte uključuju potpune vektorske karte s prilagođenim sjenčanjem dubine i batimetrijom visoke razlučivosti koje prikazuju točne konturne linije do razine detalja od 1 stope. Možete poboljšati planiranje i iscrtavanje rute s projekcijama plime i struja i našim najbržim automatskim usmjeravanjem. Osim toga, tu je i nova značajka pregleda karte s pristupom jednim dodirom informacijama o lokacijama, točkama interesa, plimama, kanalima i više.


Aplikacija Simrad® Companion djeluje kao proširenje vašeg NSX-a s istim iskustvom karte i svim vašim podacima karte na dohvat ruke, na vodi ili izvan nje. Aplikacija vam omogućuje planiranje putovanja, pregled staza i iscrtavanje putnih točaka u vašoj aplikaciji i sinkronizaciju izravno na vaš NSX.


Kompletan paket Simrad® tehnologije na dohvat ruke


NSX otvara svijet mogućnosti, od uključene HDI sonde s CHIRP sonarom i DownScan Imaging™ do opcija proširenja sustava poput autopilota, radara i širokog raspona kompatibilnih sondi od 1kW koji vam omogućuju pretraživanje većih dubina.


Poznati po svojim legendarnim performansama, Simrad® Autopiloti oslobađaju vas da uživate u svim svojim aktivnostima. Bilo da koćarite u potrazi za ribom ili planirate svoje sljedeće odredište, mi ćemo vas pokriti.


Dostupan za izvanbrodske i unutarbrodske motore, naš ‘dodatni par ruku’ pomaže pri pokretanju uzoraka i ruta, navigaciji do točaka puta i zadržavanju kursa. Također možete odmah prepoznati opasnosti. S našim nagrađivanim radarima pulsne kompresije HALO® Dome radarima možete vidjeti blizu i daleko istovremeno (do 72nm) s ultrabrzim ažuriranjima svake sekunde. Budite odmah spremni s načinom mirovanja niske potrošnje i označite ciljeve koristeći prilagođene načine rada kao što su luka, pučina i vrijeme.


Jednostavan za postavljanje, jednostavan za upravljanje


Sa svime, od čarobnjaka za postavljanje do integracije aplikacije Simrad®, jednostavnog postavljanja sonara i savjeta koji će vam pomoći kada vam zatreba, NSX čini život na vodi lakšim nego ikad prije.


Čarobnjak za postavljanje pomaže vam s uputama korak po korak kako biste brzo krenuli s radom, dok aplikacija Simrad® nudi čitav niz dodatnih dodataka. To uključuje ažuriranja softvera bez problema, planiranje izleta na vodi i izvan njega, pojednostavljeni prikaz karte koji izgleda jednako na svim platformama, plus jednostavan prijenos svih podataka, uključujući rute i međutočke.


Ali to nije sve. Savjeti sonara nude smjernice o tome što se događa tijekom prilagodbe postavki, a postavljanje sonara daje vam lako razumljive upute za svaki korak procesa – bit ćete spremni za rad u trenu. Sve što sada trebate učiniti je odabrati svoju sljedeću avanturu.

DOKUMENTI