ALMAR d.o.o.

kamenarija 12

Funtana 52452

MIRROR CONTROL

Besplatno proširite svoj SEIWA ploter!

Svoj povezani SEIWA navigacijski sustav možete zrcaliti na bilo kojem mobilnom uređaju putem MIRROR CONTROL APP-a koji je dostupan besplatno za iOS i Android.

PREUZMITE BESPLATNO:

Dobijte višestruke navigacijske zaslone

Najbrži i najpogodniji način za poboljšanje svijesti o situaciji na brodu

Svijest o situaciji je ključna stvar. Vrlo je korisno imati više navigacijskih zaslona dok se krećete brodom kako biste sve držali pod kontrolom, ali to može biti vrlo skupo.

MIRROR CONTROL je rješenje za dupliciranje vašeg navigacijskog crtača bez dodatnih troškova i bez složenih instalacija.

1. Zrcalite SEIWA ploter

Poboljšajte svijest o situaciji na brodu

Aplikacija MIRROR CONTROL povezuje vaš brodski ploter sa SEIWA ROMEO softverom na vaš tablet ili pametni telefon, prenoseći podatke istovremeno kako biste ih vidjeli izravno na oba zaslona, kao u ogledalu!

2. Preuzmite kontrolu sa svog pametnog telefona/tableta

Upravljajte kartama i svim povezanim instrumentima

Kombinacijom ove dvije funkcije, Mirroring i Remote Control, ova vam aplikacija omogućuje pristup ploteru pomoću pametnog telefona/tableta bez ikakvih ograničenja.

  • tablet se pretvara u potpuno funkcionalan nautički GPS, na kojem možete: pregledavati karte, pregledavati podatke o navigaciji, pristupiti stranici fishfinder i bilo kojem drugom instrumentu spojenom na ploter.
  • MIRROR CONTROL je iznimno brz i moćan: omogućuje trenutačnu reakciju na vaše pokrete i promjene koje se događaju na ploteru povezanom putem Wi-Fi veze.

3. Spremite snimke zaslona

Podijelite svoje navigacijske avanture!

Zrcaljenje vašeg uređaja za iscrtavanje na vašem pametnom telefonu znači da možete proširiti njegove mogućnosti: na primjer, možete napraviti snimke zaslona uređaja za iscrtavanje u bilo kojem trenutku i spremiti ih u svoju arhivu fotografija ili ih podijeliti s prijateljima.

Kako radi?

Spojite se na svoj MFD za nekoliko sekundi

1. Nabavite WiFi pristupnu točku. Predloženo rješenje je WiFi hotpost za vaše plovilo tako da možete koristiti onoliko WiFi uređaja koliko želite, uključujući na primjer WiFi Radar antenu. Alternativno, možete koristiti vezu od točke do točke između vašeg plotera i vašeg pametnog telefona/tableta.

2. Aktivirajte Wi-Fi vezu na SEIWA ploteru.

3. Instalirajte i otvorite aplikaciju MIRROR CONTROL na svom mobilnom uređaju.

4. Uparite uređaje unosom PIN-a. Ploter će se odmah prikazati na zaslonu vašeg pametnog telefona/tableta

Nabavite Mirror Control

Besplatno duplicirajte svoj SEIWA ploter!