ALMAR d.o.o.

kamenarija 12

Funtana 52452

JRC KATALOG

JRC je vodeći svjetski proizvođač brodske elektronike, specijaliziran za dizajn i proizvodnju proizvoda koji zadovoljavaju potrebe industrije. Bliski smo našim kupcima i usredotočeni smo na razvoj novih rješenja i proizvoda kako bismo zadovoljili i premašili njihove potrebe.

JRC (Japan Radio Company) je japanska tvrtka osnovana 1915. godine kao tvrtka za komunikacijsku tehnologiju. Koristimo to znanje, tehnologiju i iskustvo u raznim područjima informacijske tehnologije kako bismo doprinijeli sigurnosti i zaštiti ljudi diljem svijeta. S poviješću dužom od 100 godina, JRC ima snažnu reputaciju u razvoju najboljih pomorskih proizvoda visokih performansi i vrhunske kvalitete za podršku sigurnosti i sigurnosti plovidbe za sva plovila, uključujući trgovačke brodove, radne čamce i ribarske brodove diljem svijeta. 

Inovacija, fleksibilnost i predanost ključni su za stjecanje rastućeg tržišnog udjela na konkurentnom tržištu i duboko su ugrađeni u poslovanje. Kako bi zajamčio ovu fleksibilnost, JRC ima distributersku i prodajnu mrežu od više od 200 lokacija. Imamo široku paletu dostupnih resursa za rješavanje vaših potreba za uslugama na najučinkovitiji način 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Više od 750 inženjera s odobrenjem klase spremno vam je pomoći i smanjiti vrijeme zastoja na minimum.