ALMAR d.o.o.

kamenarija 12

Funtana 52452

SEIWA KATALOG

SEIWA je specijalizirana za proizvodnju visokokvalitetnih navigacijskih sustava.

Također smo postali referentna točka za naše kupce za kupnju dodatne opreme trećih strana. Zapravo, kako bismo mogli ponuditi sustav pomorske elektronike kompletan u svim njegovim dijelovima, odabiremo najbolje dodatke i instrumente od najspecijaliziranijih tvrtki širom svijeta, činimo ih kompatibilnima s našim ploterima sa softverskim integracijama i preprodajemo ih našim kupcima po povoljnim cijenama.

Na ovaj način je naše istraživanje i razvoj usmjereno na poboljšanje naših plotera s novim integracijama, softverskim ažuriranjima jednostavnim za korištenje i novim APP-ovima koji proširuju njihove mogućnosti, dok naša služba za korisnike može brzo i učinkovito podržati naše klijente. Mi ga pravimo i popravljamo. Jednostavno.

Povijest SEIWA-e predstavlja iznimku u talijanskom kontekstu: u posljednjih 10 godina svjedoci smo masovnog preseljenja proizvodnje na Daleki istok, kao i povećanja kineskih ulaganja u zemlju (preko 15 milijardi eura uloženih od 2000. godine, što je dovelo do Italija treća zemlja s kineskim kapitalom nakon Velike Britanije i Njemačke).

Zato je SEIWA-ina priča zaista originalna: brend rođen u Hong Kongu, koji je postao standard za tajvansku ribarsku flotu, a zatim ga je kupila talijanska grupa. Know-how talijanske grupe tako se spojio s razumijevanjem azijskog tržišta, zadržavši proizvodnju i razvoj softvera u Italiji.

Od tada je brend SEIWA ojačao u Europi i Aziji, dok je brend SI-TEX (u vlasništvu naše sestrinske tvrtke) konsolidiran u Sjedinjenim Državama. Dvije marke zajedno pokrivaju svjetsko tržište i nude široku paletu proizvoda pomorske elektronike. Istraživanje i razvoj tvrtke SEIWA fokusirani su na GPS plotere i multifunkcionalne uređaje, dok je SI-TEX proširio svoje aktivnosti na radarske antene i monitore te AIS instrumente.