ALMAR d.o.o.

kamenarija 12

Funtana 52452

SIMRAD KATALOG

Tijekom proteklih šezdeset godina razvili smo naše sustave za dobrobit komercijalnih plovila. Danas nudimo niz sofisticiranih proizvoda za automatsko upravljanje, navigaciju i sigurnost za plovila svih veličina, od malih plovila na unutarnjim plovnim putovima do većih obalnih komercijalnih i putničkih plovila.

Simrad danas
Navico koji danas postoji potpuno je novi entitet nastao u ožujku 2006. spajanjem Simrad Yachtinga i Lowrancea. Dodatkom odjela brodske elektronike Brunswick New Technologies u ožujku 2007., Navico je postao kuća robnih marki koja djeluje kao matična tvrtka za tri različite i renomirane marke: B&G, Lowrance i Simrad, a svi njihovi proizvodi sada se proizvode i distribuiraju pod Navico kišobran.

Danas ime Simrad koriste dva različita subjekta: jedan od njih je dio Kongsberg Maritime AS i posvećen je proizvodnji elektronike posebno dizajnirane za komercijalne ribarske brodove, dok je drugi Simrad Yachting, uključen u grupu Navico 2006.

Simradov etos
Temeljni etos i filozofija dizajna Simradovih proizvoda u 21. stoljeću su jednostavni: slušati kupca, koristiti svoje iskustvo u inženjerstvu, proizvoditi inovativne proizvode i ne dopuštati kompromise u kvaliteti. Gradeći na tradiciji koja je započela uvođenjem autopilota i prvih civilnih ehosondera i sonara prije više od 60 godina, nastavljamo primjenjivati nenadmašno iskustvo kako bismo pružili bolja rješenja sustava i korisničku podršku vlasnicima plovila diljem svijeta. Činimo sve što je u našoj moći kako bismo maksimizirali učinak na moru pružajući kompletan raspon navigacijske, izvedbene i komunikacijske opreme.

Profesionalna oprema osigurava potpunu kontrolu
Robna marka Simrad vodeći je u elektroničkoj tehnologiji za komercijalna plovila. Tijekom proteklih šezdeset godina razvili smo naše sustave za dobrobit komercijalnih plovila. Danas nudimo niz sofisticiranih proizvoda za automatsko upravljanje, navigaciju i sigurnost za plovila svih veličina, od malih plovila na unutarnjim plovnim putovima do većih obalnih komercijalnih i putničkih plovila.