V200

GPS COMPASS

  • Jeftini GNSS sustav kompasa
  • Senzor sa šest osi za dodatnu sigurnost
  • Opcijske doživotne licence, za smjer od 0,75 stupnjeva i 30 cm RMS točnosti
  • Dostupan u obje verzije izlaza NMEA2000 i NMEA0183

Opis

V200 nudi nevjerojatnu kombinaciju jednostavne instalacije, malog oblika i nevjerojatnih performansi. Kompas, dužine samo 35 cm, lako se montira na stup. Također se montira na ravnu površinu s dodatnim priborom za montažu. Stabilnost i dizajn bez održavanja V200 omogućuje jednostavnu integraciju u autopilote, crtače i AIS sustave. Nema mehaničkih dijelova kao što su gimbal ili rotirajući motor, tako da ovaj kompas ne zahtijeva rutinsko održavanje.

Na performanse V200 ne utječe geomagnetizam, što ga čini savršenim rješenjem za bilo koju pomorsku primjenu! Smjer se utvrđuje iz GNSS-a i nema potrebe čekati vrijeme smirivanja, kalibraciju žirokompasa ili korekcije brzine. V200 također ima ekskluzivnu tehnologiju Tracer™ koja pruža dosljednu izvedbu s podacima o korekciji. Manje je vjerojatno da će na ovaj kompas utjecati prekidi diferencijalnog signala zbog blokada signala, slabih signala ili smetnji kada se koristi Tracer.

Senzor je dizajniran za poboljšanje performansi sustava i pružanje rezervnih informacija o smjeru u slučaju da smjer GNSS-a nije dostupan zbog blokade signala. Senzor daje zamjenski smjer točan unutar 1º po minuti do tri minute.

DOKUMENTI